30 mei 2017

Feestelijke opening van 't Rozenhof

 

Woonzorgcentrum Sint-Antonius van Grembergen heeft een gloednieuwe ontspanningsruimte. 't Rozenhof is ingericht door de bewoners van afdeling Klaverweide zelf. Het is een lokaal geworden waar huiselijkheid en gezelligheid troef zijn, dat was het uitgangspunt.  

 

Ramen met de klassieke gordijnen en sanseveria’s op de vensterbanken. Veel kleine klassieke kaders met foto’s van voorbije activiteiten. Centraal een overdadige luster die samen met andere indirecte verlichting de ruimte sfeervol verlicht. De meest in het oog springende aanpassing is de immense prent van een bos (360 x 260) waardoor men zich als het ware midden in de natuur waant. Samen met andere nodige aanpassingen zoals extra stopcontacten en verlichting maakt dit alles van ’t Rozenhof ook voor jongeren een fijne ruimte om te vertoeven. Er is werkelijk aan alles gedacht, proficiat !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief. 

Twitter